Wie

Probewa

Koken is een feestje. Koken is ontmoeten. Koken is proeven, uitproberen, lachen en vooral samen genieten. Doordeweeks of uitgebreid in het weekend. Met vrienden en familie of gezellig met het gezin. Een goed glas wijn erbij, puur genieten. Het is die centrale plaats in huis waar de dag wordt besproken en iedereen even tot rust komt. 
Precies met dat fijne gevoel in haar achterhoofd heeft Sam, hoofd styling & design bij Riverdale, de prachtige en tijdloze Riverdale Keuken ontworpen.

En omdat niemand hetzelfde is, is de keuken in drie varianten en prijsklassen verkrijgbaar, natuurlijk in de vertrouwde kleuren wit, zwart en naturel, het DNA van Riverdale. Het eigentijdse karakter, de romantische stijl en het stoere tintje, het zit allemaal in de keuken en is terug te vinden in onze zintuigprikkelende collecties.

Vernieuwend zijn de vierkante keukenkastjes. De maat van een keukenkastje is namelijk 78x78 cm, een maat die je nog nergens ziet! Maar ook kastjes van 39 cm breed en 78 cm hoog zijn mogelijk. Varieer dus naar hartenlust voor jouw favoriete keukenopstelling. Wordt het een keuken met eiland of toch een wandopstelling? Succes met kiezen en alvast heel veel kookplezier!

Bij Riverdale 'We ♥ to Cook'! Ben jij ook zo dol op koken? Kijk dan op www.riverdale.nl/recepten voor de lekkerste recepten!

Riverdale keukens op televisie:


De Riverdale keuken in het kort:

keuze uit drie varianten/prijsklassen: de namen van de varianten zijn 'The Original', 'The Natural' en 'Selected by'.

  • keuze uit wit, naturel en zwart - de 'Selected by' is verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart, pembroke en zilvergrijs
  • keukendeurtjes zijn voorzien van een mooie houtnerf
  • nieuwe maat keukenkastjes en deurtjes
  • deurgreep in 3 varianten (vrij naar keuze); deurknop met hart, een gestanst hart of een gefreesd hart  (ook greeploos of zonder hart)
  • binnenzijde lades zijn voorzien van leuke Riverdale illustraties
  • aanrechtblad verkrijgbaar in verschillende diktes
  • het aanrechtblad is voorzien van een gefreesd Riverdale logo


Terug
KvK nr: 27074301
BTW nr: NL007393891B01