Siemens keukenapparatuur

Innovatie gedreven door nieuwsgierigheid!

Meer over Siemens

Welkom in de nieuwe keuken. Waar familie, leven en werk een dynamisch geheel vormen. Waar je ontspant en geniet, maar waar je ook efficiënt bent. Waar alles draait om een gezonde levensstijl. Waar je de basis legt voor een duurzame toekomst en waar nieuwe ambities ontstaan. Bij Siemens wijden we natuurlijkerwijs al onze energie aan het creëren van een nieuwe realiteit op deze nieuwe, spannende plek. Gedreven door onze grenzeloze nieuwsgierigheid. Met slimme inbouwapparatuur die je tijd, energie en moeite besparen, zodat jij je kunt wijden aan dingen die voor jou belangrijk zijn.

De nieuwe iQ700-ovenserie: overtuigend in ieder opzicht

Een slimme oven die gemaakt is van slimme materialen. Dat is de nieuwe iQ700-oven. De ovendeur is van hoogwaardig glas, ontworpen om de warmte binnen te houden en tegelijkertijd je intelligente oven te laten stralen. De greep is zo gemaakt dat je hem bijna niet ziet als je voor de oven staat. Ontdek de slimme functies van de nieuwe iQ700-oven en til jouw kookkunsten naar een hoger niveau. Bak je gerechten, zoals broodjes of pizza, zo bruin als jij lekker vindt met de Individuele Bruining-functie welke een keuze biedt uit vijf verschillende bruiningsniveaus. En terwijl je gerecht in de oven wordt bereid, houdt de geïntegreerde camera het door jou gekozen bruiningsniveau nauwlettend in de gaten. Als je gerecht klaar is, schakelt de oven automatisch uit en krijg je een melding op je smartphone. Je kunt ook zelf de voortgang op je telefoon bekijken via de Home Connect-app. Alle nieuwe iQ700-ovens zijn voorzien van een groot TFT-display. Het heldere contrast en de kleuren van het display representeren de hoge functionaliteit van de oven en zorgen er tegelijkertijd voor dat je gemakkelijk door alle opties navigeert. Kies en combineer de nieuwe iQ700-ovenmodellen in verschillende afmetingen en met diverse functies, tot aan het bereiden van je favoriete koffie met de inbouw espressovolautomaat – mooi en functioneel tegelijk.

Geniet van een geurvrije, open keuken

De revolutionaire Siemens inductionAir Plus combineert twee geweldige apparaten: een inductiekookplaat met flexibele kookzones en een krachtige werkbladafzuiging. De volledige strakke kookplaat is zelfs te passen in een zwevend werkblad, en de geïntegreerde afzuiging zorgt ervoor dat je vrij zicht houdt boven het werkblad. Perfect als je houdt van een open ruimte en een strak design. De Dual lightSlider is intuïtief bedienbaar en heeft een aansprekend design en gedeactiveerd compleet onzichtbaar.

Siemens is in de prijzen gevallen. De consumentenbond heeft in juni 2023 de Siemens EX807NX68E uitgeroepen tot de beste uit de test in de categorie inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging. De bijna identieke Siemens EX877NX68E behaalt een mooie tweede plaats. Het enige verschil is dat de EX807NX68E (vlak integreerbaar) net wat makkelijker schoon te maken is. Beide kookplaten ontvangen veel lof voor de bediening, de energiezuinigheid en het afvoeren van vetspatten en kookdampen.

De gentlemen onder de koelkasten

Dankzij de innovatieve openAssist opent de iQ700 de deur heel gemakkelijk voor jou. Een zachte aanraking is het enige dat je nodig hebt. Zet verse hapjes of salades in één beweging in je koelkast, zonder te stoppen om de deur te openen. Na een licht duwtje sluit de koelkastdeur weer automatisch en stil. Naadloos design van je keuken gegarandeerd.

Bekijk ook onze andere partners

Maar liefst 7 Nederlandse partners uit de keukenbranche zijn onder de titel Art of Kitchens een begrip op de A30 Küchenmeile.