Voor een gezond en gemakkelijk leven.

Bij Bosch kun je vertrouwen op de ervaring en deskundigheid van een merk met een lange traditie.

Meer over Bosch

We maken gezond en lekker koken graag leuker én gemakkelijker. Dat doen we met mooie en eenvoudig te bedienen keukenapparatuur die voorzien is van slimme functionaliteiten waarmee je altijd een perfect resultaat bereikt. Duurzaamheid en Bosch zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Een groot deel van het productassortiment is energiezuinig, dus daar doe je het milieu een groot plezier mee.

Tot in de puntjes perfect

Maak kennis met keukenapparatuur waar je blij van wordt. Creëer je altijd het perfecte plaatje, of je jouw apparatuur nu boven of naast elkaar plaatst. Van hoge tot compacte ovens, van inbouw espresso-automaten en warmhoudlades tot inbouwmagnetrons – allemaal in hetzelfde prachtige naadloze design. Of je voorkeur nu uitgaat naar stomen, roosteren of bakken, de verschillende Bosch ovenlijnen voorzien in alle mogelijkheden. De perfecte temperatuur van jouw gerecht bereik je met de ingebouwde kerntemperatuur meter of verbeter de smaak van je ovengerecht door met de Added Steam-functie stoom toe te voegen tijdens het bakproces. Een vieze oven? Reinig deze zeer eenvoudig met de pyrolyse-functie, waarmee je na afloop alleen nog de oven met wat keukenpapier hoeft af te nemen.

Compact design, eindeloos veel mogelijkheden.

De inductiekookplaten met afzuiging van Bosch hebben een stijlvol en strak ontwerp. De smalle ingang van de afzuigmodule is vlak geïntegreerd waardoor je de pannen gemakkelijk over de kookplaat kunt verplaatsen. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen: 60, 70 en 80 centimeter. Wat je keukenwensen dus ook zijn, er is altijd wel een optie die past bij jouw keukeninrichting.

Vers, Verser, VitaFresh. Tot 3x langer vers.

Alleen wat écht vers is, is écht gezond. Onze geïntegreerde koelkasten met VitaFresh helpen je een gezonde levensstijl te behouden, doordat ze de optimale omstandigheden creëren om al jouw verse producten tot drie keer langer goed te houden. Met VitaFresh geniet je iedere dag van vers eten, zonder dagelijkse boodschappen te hoeven doen. Dat maakt gezond leven wel heel gemakkelijk.

Perfecte droogresultaten en minder energieverbruik.

De nieuwe generatie vaatwassers van Bosch is nóg vriendelijker voor haar gebruikers en de vaat. Met makkelijk in te delen korven, extra zorg voor speciale items en nieuwe programmeeropties wordt alles zorgvuldig en grondig schoon. Bovendien zijn ze dankzij nieuwe technologie nog energiezuiniger – label A. Dus ook vriendelijk voor het milieu. Dankzij Extra Dry en Efficient Dry bereik je extra droge resultaten. PerfectDry gaat nog een stapje verder, waarbij zelfs plastic vaat niet nagedroogd hoeft te worden. Alle volledig geïntegreerde vaatwassers van Bosch zijn verkrijgbaar in een XXL-variant. Deze zijn 5 cm hoger en bieden daarmee niet alleen voldoende hoogte voor grote borden en pannen, maar hebben maar liefst 10% meer plek voor overige vaat.

Bekijk ook onze andere partners

Maar liefst 7 Nederlandse partners uit de keukenbranche zijn onder de titel Art of Kitchens een begrip op de A30 Küchenmeile.